Termékek Menü

Viranti 50mg/g külsőleges gyógyszeres rúd 3g

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.824 Ft (1.737 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 0031004260744
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ismerd meg a Virantit, ami egy aciklovir tartalmú gyógyszeres rúd. Megjelenése diszkrét, használata pedig hasonlít egy ajakír felkenésére. Kend bőséges mennyiségben naponta ötször az érintett területre. Mivel nem kell kézzel hozzáérj a herpeszes elváltozáshoz, ezért kézmosás és tükör nélkül is használhatod. Modern és esztétikus csomagolásának, stift formájának köszönhetően feltűnés nélkül használható, ráadásul felkenve áttetsző, fénytelen, és még az illata is kellemes!

Leírás és Paraméterek

Aciklovir hatóanyag tartalmú, egyedülálló gyógyszeres rúd, mely bárhol és bármikor könnyedén alkalmazható, tükör és kézmosás nélkül!

Az aciklovir hatóanyag piacvezető* a vény nélküli herpesz ellenes gyógyszerek körében, hatása bizonyított. Mindemellett a Viranti hatékonyságát klinikai vizsgálatokkal is igazolták.

Modern és esztétikus csomagolásának, stift formájának köszönhetően feltűnés nélkül használható, ráadásul felkenve áttetsző, fénytelen, és még az illata is kellemes!

Stift formájának köszönhetően kézmosás közbeiktatása nélkül is alkalmazható, így csökkentve a kockázatát a vírus továbbfertőzésének (például a szemekre).

Herpesz? Maradjon a te titkod!

Ismerős az az érzés, hogy a herpesz mindig a legrosszabb pillanatban érkezik? Ráadásul nem elég, hogy fáj és viszket, hanem még a betegség bélyegét is magadon hordozod: ha a bőrpírt nem is, a fehér krémet mindenki észreveszi a szád szegletében. Ajakherpesz? Mostantól maradjon inkább a te titkod!

Soha rosszabbkor

A herpesz sokszor valóban a legrosszabb időzítéssel érkezik. Az elsődleges fertőzésen sokan átesünk, egyes adatok szerint a felnőtt lakosság 70-90%-a hordozza a vírust, de nem mindenkinél jelentkezik tünetekkel a betegség. Akiknél viszont igen (másodlagos aktiválódás), azoknál általában valamilyen, az immunrendszer átmeneti gyengeségét okozó állapothoz társul. Stresszes nap? Közelgő menses? Nátha, gyomorrontás? Ezek egyedül is elrontják a jókedvedet, pláne, ha mindezt még egy herpesz is tetőzi. Márpedig a herpesz fellángolása előszeretettel társul hasonló állapotokhoz, betegségekhez.

Mindig figyelj a higiéniára

A herpesz kezelésére elterjedtek és jól beváltak az aciklovir tartalmú krémek. A megfelelő vírusellenes hatás érdekében naponta ötször kell használni őket, és mivel a krém felkenése előtt és után is kezet kell mosni, a napi életvitellel ez sokszor nehezen egyeztethető össze. Márpedig a megfelelő higiénia betartása rendkívül fontos: ha elmarad a kézmosás a herpeszes terület érintése után, a fertőzés továbbvihető, és az egyszerű ajakherpeszből akár súlyosabb szemgyulladás is lehet a szem óvatlan dörzsölése után.

Legszívesebben elbújnál

Van, akit nem is a fájdalom zavar, hanem a herpeszes elváltozás esztétikai látványa. A krémek használata ezt még ki is emelheti, hiszen a fehér folt a szád szegletében árulkodik a betegségről. A kezelés pedig 4-10 napig tart.

Legyen mindig nálad

A kezelést javasolt a herpesz első jeleinek (csípő, viszkető érzés) észlelésekor megkezdeni. Ezért ha már volt herpeszed, érdemes magadnál tartani a Virantit, hogy az első jelek megjelenésekor kéznél legyen. Mivel a Viranti nem igényel különleges tárolást, bárhová magaddal viheted a táska mélyén.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!