Termékek Menü

Supradyn drazsé 90x

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
6.377 Ft
5.499 Ft (5.237 Ft + ÁFA)
Az akció időtartama:
2021. 02. 25. - 2021. 04. 25.
Cikkszám: 0031004270483
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A Supradyn drazsé olyan multivitamin készítmény, amely 12 vitamin és 8 ásványi anyag, illetve nyomelem kombinációját tartalmazza.

Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A vitamin-mennyiségeket az Európa Tanács és az USA Nemzeti Kutatási Tanács által javasolt NRV (ajánlott napi bevitel) alapján határozták meg.A vitaminok létfontosságú anyagok. Nélkülözhetetlenek a szénhidrátok-, az energia-, a lipidek-, a nukleinsavak és a fehérjék metabolizmusában, valamint az aminosavak, a kollagén és a neurotranszmitterek szintéziséhez. Amellett, hogy a vitaminok a szervezet alapvető metabolikus folyamataiban vesznek részt, szerepük van a metabolikus folyamatok szabályozásában és koordinálásában. A vitaminok nélkülözhetetlenek a csontok növekedéséhez, a sebgyógyuláshoz, az érrendszer épségéhez, a mikroszómális gyógyszer-metabolizmushoz és méregtelenítéshez, az immunműködéshez, a fejlődés és differenciálódás stb. során.
Az akut vitaminhiány ismert következményein kívül egyre több adat bizonyítja a megfelelő vitaminellátottság szerepét a betegségek megelőzésében és az egészség és a fizikai-, szellemi teljesítőképesség fenntartásában.

Az ásványi anyagok, nyomelemek szintén létfontosságú anyagok. Sokféle élettani szerepük van: katalizálnak számos enzimatikus reakciót, strukturális alkotórészei az enzimeknek, hormonoknak, neuropeptideknek és hormon receptoroknak, több ponton részt vesznek a metabolizmusban, ingerületátvitelben, a csontok és a fogak felépítésében stb.
A Supradyn drazsé vény nélkül kapható gyógyszer.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!