Termékek Menü

Scholl elektromos körömápoló szett

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
10.622 Ft (8.364 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5052197046519
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Természetesen fénylö körmök, könnyedén 

Mindez csupán’ 3 egyszerű lépésben. Ismerje meg a Scholl új Velvet Smooth elektromos körömápoló készletét, amely 3 különbözö reszelő fejjel rendelkezik a láb és a kéz körmeinek reszeléséhez, simitásához és fényesítéséhez.  

 

 

 

Leírás és Paraméterek

A körömágybőrt ne vágja vissza és ne távolítsa el. A körömágybőr élő bőr. Ez képezi a gombák és baktériumok elleni természetes védelmet, ezért nem szabad levágni. Amint megszűnik a védelem, a körömágyat fertőzés támadhatja meg, amely maradandó körömkárosodáshoz vezethet. Helyette használja inkább óvatosan a bőrtolót.

Körömápoló eszközeit soha ne adja kölcsön. Higiéniai okokból az elektromos körömtoll fejeit ne adja kölcsön másoknak. Ez a körömszalonokban is alapszabály.

Ne rágja körmét. A körömrágás roncsolja a köröm szélét, ezért újból és újból ki kell igazítani a reszelővel, így egy idő múlva már sokkal rövidebb lesz, mint szeretné. Ráadásul nem is szép látvány. Sem a rágás, sem pedig a lerágott köröm.

A körme helyett használjon eszközöket. Kerülje el a sérüléseket. A köröm nem szerszám! A levelek, csomagok, dobozok felbontásához használjon inkább megfelelő eszközöket, például ollót vagy kést.

Mindig távolítsa el az érdes részeket. A köröm a gyenge vagy védtelen részeken kezd el töredezni. Az elektromos körömtoll segítségével simítsa el az egyenetlenségeket.

Száraz a körme? Igyon több vizet. Száraznak és törékenynek tűnik a körme? Elképzelhető, hogy nem iszik elegendő vizet. Ennyire egyszerű.

Használjon köröm- és kutikulaolajat. Mind a köröm, mind a bőr táplálásában segít. Ha gyakran használ kézfertőtlenítőt, az olaj napi kétszeri alkalmazása segítségére lehet. Más esetekben a napi vagy heti egyszeri használat is elegendő lehet. Hagyjon időt a beszívódásra. Sokan közvetlenül lefekvés előtt használják az olajat.

Puha a körme? Kerülje a túlzott áztatást. Túlságosan puhák a körmei? Elképzelhető, hogy túl sokszor érintkeznek vízzel. A köröm- és kutikulaolaj ebben az esetben is segít.

Viseljen gyakrabban kesztyűt. Hogy körmét és körömágybőrét megóvja a túl sok folyadéktól és a vegyszerektől, használjon gyakrabban eldobható gumikesztyűt a vizes és tisztítószeres házimunkák során.

Benőtt köröm? Megelőzhető. Különösen a lábkörmöknél: kerülje a lekerekített formát. Reszelje őket inkább szögletesre és ne túl rövidre. Amennyiben benőtt a körme, a növekedés révén magától is helyrejöhet. Ne vágjon le semmit, ezzel csak ronthat a helyzeten és fertőzést okozhat. Amennyiben a helyzet súlyosbodik, forduljon szakemberhez.

Körömápolás 

Mindannyian fényes, sima és természetes körmöket szeretnénk, melyeket nyugodtan megmutathatunk a világnak, de ennek fenntartása kemény munka lehet. Szeretnénk megtudni, hogyan adhatunk körmünknek egészséges, természetes fényt? Olvassuk el a legjobb tippeket, hogyan lehet gyönyörű körmünk, melyekre méltán büszkék lehetünk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő