Reventil orrspray 20ml

2.855 Ft (2.248 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 0031004204729
Nem értékelt
Csökkenti az irritált orrnyálkahártya és orrmelléküregek vírusos, bakteriális vagy allergiás eredetű gyulladását (rhinitis és rhinosinusitis). Enyhíti pl. a száraz és kisebesedett orrnyálkahártya, a tüsszentés, viszketés és hegesedés tipikus tüneteit. Természetes módon szünteti meg az orr és melléküregeinek dugulását.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A kombinált összetételű Reventil orrspray nem okoz hozzászokást és hosszú távon is biztonsággal alkalmazható, anélkül, hogy károsítaná az orrnyálkahártyát. Egyik összetevője a tengeri sós oldat, ennek révén csökkenti a nyálkahártya-duzzanatot, és kimossa az orrból váladékot és a kórokozókat. Másik fontos hatóanyaga az ectoin, amely egy különleges molekula: gyulladáscsökkentő, regenerálja a károsodott orrnyálkahártyát illetve megvédi azt a kiszáradástól.

Tartósítószert nem tartalmaz. Ectoin'-t tartalmazó hipertóniás orrspray. Az Ectoin® gyulladáscsökkentő és membrán-stabilizáló hatású, természetes sejtvédő molekula. • Az orrspray az Ectoin(!) sejtvédő molekula által fejti ki hatását, amely egyben gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.

Az Ectoin' 100%-ban természetes eredetű összetevő, amely különösen extrém körülmények között (pl. gejzírekben, sós tavakban, sivatagban) előforduló mikroorganizmusokból nyerhető. Ezek a mikroorganizmusok a negatív környezeti hatásokkal szemben Ectoin' termeléssel védekeznek.

HASZNÁLAT

Távolítsa el a védőkupakot a flakonról.

A tartályt tartsa a mutató- és középsőujj között az ujjak számára kialakított peremen, illetve a hüvelykujjával alulról támassza meg a flakont. Fejét hajtsa kissé előre, és az egyik orrlyukába vezesse be az adagolófejet, miközben az ujjával enyhe nyomást gyakorolva fogja be a másik orrlyukát.

Gyors és határozott mozdulattal nyomja meg a pumpát, hogy a készítmény az orrába jusson.

A befújás során ajánlatos egy kevés levegőt beszívni az orron keresztül.

Lélegezzen tovább finoman, az orrán keresztül.

Az adagolófejet helyezze a másik orrlyukába.

Ismételje meg az előbbiekben leírt lépéseket, a másik orrlyukában is.

Az orrban alkalmazott adagolófej végét tiszta, nem bolyhosodó kendővel törölje meg.

A védőkupakot helyezze vissza a flakonra.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!