Termékek Menü

Niquitin Clear 14mg transzdermális tapasz 7x

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.297 Ft (5.045 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 0031002243447
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A NiQuitin Clear tapasz egy apró, praktikus, nikotint tartalmazó, átlátszó tapasz, amely egyenletesen juttatja be szervezetébe a bőrön át a nikotint, így könnyebb lesz leküzdenie a rágyújtási ingert.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

 • A NiQuitin Clear tapasz klinikai tesztekkel bizonyítottan csökkenti a cigaretta utáni vágyakozás érzését és a hangulatfüggő nikotinelvonási tüneteket a leszokás stádiumában. Ezek: ingerlékenység, aggódás, frusztráció és nyugtalanság.

 • A NiQuitin Clear tapasz recept nélkül, gyógyszertárakban kapható.

 • A NiQuitin Clear tapasz szabályozottan adagolja a nikotint az Ön szervezetébe egy speciális leadás-szabályozó membránon keresztül, így 24 órán keresztül egyenletes nikotinszintet biztosít. A NiQuitin Clear tapasz felhelyezése után igen rövid időn belül megkezdi a nikotin adagolását. Ez fontosnak bizonyulhat a leszokás első napjaiban, amikor a cigaretta utáni vágyakozás tünetei a legerősebbek*.

 • Hogyan alkalmazza a NiQuitin Clear tapaszt?
 • Ha már eljutott odáig, hogy elhatározta, igénybe veszi a NiQuitin Clear tapaszok segítségét, annak érdekében, hogy sikerüljön leszoknia a dohányzásról, beszéljen gyógyszerészével, ha nem tudja rögtön eldönteni, melyik hatáserősségű tapaszt használja.

  Mielőtt elkezdi:

 • Mindenekelőtt olvassa el az adagolási és alkalmazási utasításokat a betegtájékoztatóban, amelyeket az első NiQuitin csomagban a termékkel együtt kap kézhez, és kövesse pontosan az azokban foglalt instrukciókat.

  A lemondás napjának reggelén...

 • Ettől a pillanattól kezdve teljesen fel kell hagynia a dohányzással, és ugyanakkor alkalmaznia kell az első nikotinadagoló tapaszt. Más nikotinhelyettesítő terméket, például rágógumit, tilos a NiQuitin tapaszokkal egy időben használni.

  Menjen végig a leszokási terv lépcsőin

 • Erős dohányosok esetén (naponta 10 db cigarettánál többet szívnak) a terápiát rendszerint a NiQuitin Clear 21 mg készítménnyel kell kezdeni, majd az alábbi adagolási táblázat szerint kell csökkenteni:

 

Adag

Időtartam

1. Lépés

NiQuitin Clear 21 mg

Az első 6 hét

2. Lépés

NiQuitin Clear 14 mg

A következő 2 hét

3. Lépés

NiQuitin Clear 7 mg

Az utolsó 2 hét

 • Akik nem erős dohányosok (pl. akik naponta 10-nél kevesebb cigarettát szívnak), azok számára ajánlott a 2. lépéssel (14 mg) kezdeni 6 hétig, majd az adagot az utolsó 2 hétre a NiQuitin Clear 7 mg készítményre csökkenteni.

 • A program összes lépésén végighaladva nagyobb az esély a sikeres leszokásra.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!