Termékek Menü

Mycosan körömgomba elleni ecsetelő 5ml

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.075 Ft (3.996 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 0031090452066
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Teljes kezelő szett, szabadalmaztatott összetétellel, praktikus ecsetelővel, 10db körömreszelővel és kezelési naplóval.

Cukorbetegek és 4 év feletti gyermekek is használhatják.

A Mycosan részleges/enyhe körömgomba fertőzések (mikózis) kezelésére szolgáló készítmény. Szabadalmaztatott hatóanyaga bizonyítottan hatásos.

Célzott hatása gyorsan megállítja a körömgomba kialakulásáért felelős organizmusok kifejlődését.

Behatol a körömbe, stabilizálja a köröm szerkezetét, hogy egészségesen növekedhessen, védi és regenerálja a körmöt.

Védőréteget képezve megakadályozza a gombás fertőzés átterjedését más területre.

Az ecsetelő tubus használata gyors és hatékony. 

Színtelen és szagtalan, kevesebb, mint két perc alatt szárad.

Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Miért pont a Mycosan-t válasszam?

 1. Klinikailag tesztelt, bizonyított hatású készítmény
 2. Az ecsetelő tubus segítségével használata nagyon egyszerű
 3. Bőrgyógyászatilag tesztelt, illatanyag mentes
 4. A kezeléshez szükséges minden eszköz megtalálható a termék dobozában, nincs szükség más termékek (körömcsiszolók, krémek, tapaszok, stb.) megvásárlására

A körömgomba kezelése

 • Alkalmazza a Mycosan-t naponta kétszer az érintett körmön, legalább négy hetes, folyamatos kúra formájában.
 • Hagyja egy percig száradni.
 • 2 hét után ismét kezdje el reszelni a körmeit. Hetente egyszer reszelje le óvatosan az érintett körmöt a csomagban található reszelők segítségével. (Megjegyzés: Minden körömhöz külön reszelőt használjon, és mindegyiket csak egy alkalommal, a fertőzés terjedésének megakadályozása érdekében.)

A kívánt eredmény elérése érdekében a kezelést az előírt ideig folytatni kell! Javasolt a napi szérumos kezelés folytatása mindaddig, míg a köröm teljesen visszanyeri egészséges fehér/rózsaszín árnyalatát. A fertőzött résznek teljesen le kell nőnie a körömről. Ez hónapokat vehet igénybe. Az első eredmények néhány héten belül válnak láthatóvá. A Mycosan használata előtt távolítsa el a körömlakkot, és tisztítsa meg a körmeit.

A(z újabb) fertőzés megelőzése
Alkalmazza a készítményt az egészséges körmökre naponta egyszer.

Ápolás
Alkalmazza a körmökre naponta egyszer.

Mennyi ideig kell használnom a Mycosan-t?

4 héten keresztül naponta kétszer alkalmazzuk a körömgombától érintett körmökön. További 8 hétig napi egyszeri alkalmazás javallott, vagy addig, amíg a köröm vissza nem nyeri szokásos, egészséges rózsaszínes-fehér színét és szokásos, egészséges állapotát. A köröm átlagosan 3 mm-t nő havonta; így aztán körömhossztól függően 3 – 9 hónapot vehet igénybe, míg az egészséges köröm teljesen lenő és a fertőzött rész eltűnik.

Hogyan használjam a Mycosan-t?

 1. Távolítsa el a körömlakkot, mossa meg alaposan a lábát (kezét) és gondosan törölje szárazra, az ujjközöket is.
 2. Hetente egyszer óvatosan csiszolja le a körömgombával fertőzött körmöt a mellékelt körömcsiszolók segítségével. Egy körömcsiszolót csak egy körömre és csak egyszer használjon az átfertőzés megelőzése érdekében.
 3. Az ecsetelő tubus segítségével egész kis mennyiségű szérumot vigyen fel a köröm felszínére, 4 héten keresztül naponta kétszer.
 4. Hagyja száradni a körmöt 1 percig. Megelőzés céljából alkalmazza a Mycosan-t az egészséges körmökön is. A Mycosan védőfilmet képez a köröm felszínén, ami véd a kórokozó gombákkal szemben.
 5. Ne hagyja abba a Mycosan használatát a javulás első látható jeleinek megjelenésekor, fontos, hogy a teljes javasolt kezelési időt betartsa. Ha a javulás jelei csak lassan jelentkeznek, ne keseredjen el, ez nem jelenti azt, hogy a készítmény ne hatna. A körömgomba kitartó, makacs fertőzés, ennek megfelelően kitartó kezelést igényel.

Mennyi Mycosan-ra van szükség?

Már egészen kis mennyiségű Mycosan is nagyon hatásos. A szükséges mennyiség kizárólag az érintett körmök számától és nagyságától függ. Az ecsettel ellátott, 5 ml-es tubus legalább a nagylábujj körmének 3 hónapos kezeléséhez elegendő.

Mit tegyek, ha kiújul a körömgombám?

Ha a körömgombás fertőzés kiújul, kezdje el azonnal alkalmazni a Mycosan-t, minél előbb, annál jobb. Kezelje gombaölő szerrel a cipőjét, zoknijait a további fertőzések elkerülése érdekében.

Mennyire hatásos a Mycosan?

In-vitro laboratóriumi tesztek során a Mycosan 2 hét alatt elpusztította a körömgomba fertőzést okozó gombák 100% -át.

Klinikai vizsgálatok során az enyhe körömgombás fertőzésben szenvedő betegek 71%-ánál 4 hét kezelés után nem volt kimutatható gomba. A kezelés időtartamának növelésével a gyógyulási arány is nőtt. A körömágyat is érintő, súlyos fertőzések esetében a helyi kezelés már nem hatásos, ilyen esetekben orvosi kezelés szükséges. Ha kétsége van a körömgomba fertőzésének súlyosságát és az alkalmazandó készítményt illetően, forduljon orvosához.

Milyen gombafajokra tesztelték a Mycosan-t?

A Mycosan hatásának vizsgálata a 3 leggyakoribb körömgomba fertőzést okozó gombafajra történt: Trichophyton mentagrophytus, Trichophyton rubrum, Epidermophyton floccosum. További információért látogasson el a www.mycosan.com honlapra, vagy küldje el kérdését az info@mycosan.com e-mail címre.

Hogyan hat a Mycosan, és mi teszi olyan különlegessé?

A Mycosan egyedülálló, szabadalmaztatott összetételének köszönhetően elpusztítja a köröm gombás fertőzését okozó gombákat. Emellett a Mycosan a transzdermális köröm technológia révén képes mélyen behatolni a köröm belsejébe, így a “gyökereknél” pusztítja el a gombákat, és stabilizálja a köröm szerkezetét. Továbbá a bioaktív szérum táplálja a körömágyat, és ellenállóbbá teszi a fertőzésekkel szemben. A köröm felületén a Mycosan alkalmazása során képződő filmréteg mechanikai akadályt képez a kórokozók behatolásával szemben, így előzve meg az átfertőződést.

Mi a Mycosan hatóanyaga?

Nincs egy külön kiemelhető hatóanyag. A készítmény összetevőinek összessége bizonyult hatásosnak a körömgomba kezelésére és megelőzésére.

Bárki használhatja a Mycosan-t?

A Mycosan alkalmazható az érzékeny bőrűek, a 6 hónapnál idősebb gyermekek, a cukorbetegek és az asztmától szenvedők körében is. A Mycosan továbbá alkalmazható vérhígító készítményekkel együtt is.

Alkalmazható-e a Mycosan terhesség és szoptatás alatt?

A Mycosan-t nem tesztelték várandós nőkön. Ezért a Mycosan-t ne alkalmazza terhesség alatt.

Szoptatás alatt a Mycosan alkalmazható.

Használhatok-e körömlakkot a Mycosan kezelés során?

Ha körömlakkot használ, akkor azt csak a Mycosan-nal történő kezelést követően tegye. A kezelést megelőzően távolítsa el a körömlakkot, és így vigye föl a készítményt az ecsetelő tubus segítségével. A Mycosan teljes száradását követően vihető csak ismét föl a körömlakk.

Van-e kellemetlen szaga a Mycosan-nak?

A Mycosan teljesen szagtalan és színtelen.

Használhatja-e a család minden tagja a Mycosan-t?

A továbbfertőzés megakadályozása érdekében egy kezelő készletet csak egy személy használjon.

Miért tartalmaz a készlet körömcsiszolókat?

A készítmény hatásának növelése érdekében: ha a fertőzött körmök felületét lecsiszoljuk, a Mycosan gyorsabban és mélyebben képes behatolni a köröm belsejébe.

Hogyan kell alkalmazni a Mycosan-t?

 • Alkalmazza a Mycosan-t naponta kétszer az érintett körmön, legalább négy hetes, folyamatos kúra formájában.
 • Hagyja egy percig száradni.
 • 2 hét után kezdje el reszelni a körmeit. Hetente egyszer reszelje le óvatosan az érintett körmöt a csomagban található reszelők alkalmazásával. (Megjegyzés: Minden körömhöz külön reszelőt használjon, és mindegyiket csak egy alkalommal, a fertőzés terjedésének megakadályozása érdekében.)

A kívánt eredmény elérése érdekében a kezelést az előírt ideig folytatni kell! Javasolt a napi egy szérumos kezelés folytatása mindaddig, míg a köröm teljesen visszanyeri egészséges fehér/rózsaszín árnyalatát. A fertőzött résznek le kell nőnie a körömről. Ez hónapokat vehet igénybe. Az első eredmények néhány héten belül válnak láthatóvá. A Mycosan használata előtt távolítsa el a körömlakkot, és tisztítsa meg a körmeit.

Milyen gyakran ismételhetem a kezelést?
A köröm sikeres kezelése érdekében a Mycosan-t napi két alkalommal kell használni. Ha rövid időn belül új fertőzés lép fel, a Mycosan alkalmazása azonnal megkezdhető.

A Myosan-t úgy fejlesztették ki, hogy a hatóanyagok adott dózisát juttatja mélyen a körömbe azon a területen, ahol a gomba hatásos kezelésére van szükség. A Mycosan® réteget képez a köröm felszínén, amely védi a körmöt a gombákkal szemben. Így az egészséges körmök védve vannak a gombás fertőzéssel szemben, a gomba pedig elpusztul.

A körömgombát (onychomycosis) elsősorban a Trychophyton fonalas gombák okozzák. A fertőzés a köröm megvastagodásával és sárgás elszíneződésével jár.

A Mycosan klinikailag tesztelt, bioaktív széruma különösen hatásos a dermatofita gombák ellen (Trychophyton  mentagrophytus, Trychophyton rubrum, Epidermophyton floccosum).

A szabadalmaztatott bioaktív szérum behatol a köröm belsejébe, ahol kifejti gombaölő hatását és stabilizálja a köröm szerkezetét.

A Mycosan filmbevonatot képez a körmön, ezáltal megakadályozza az átfertőződést. A bioadhezív formula hatásosnak bizonyult számos különbözô gombatípus ellen, melyek körömfertőzést okoznak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!