Microlife infravörös lázmérő NC 150

15.820 Ft (12.457 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 0031004259382
Nem értékelt
Az infrás, érintés nélküli lázmérők nagy előnye, hogy akár alvás közben is mérhető vele a gyermek testhőmérséklete, anélkül, hogy megzavarnánk és le kellene öltöznie.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A készülék mérés közben nem érintkezik a testtel, így fertőző betegségben szenvedők esetén is megfelelő és higiénikus. A mérés befejezésekor csipogó hanggal jelez, 30 mért értéket képes tárolni memóriájában. A lázmérő minden bekapcsoláskor automatikusan ellenőrzi működőképességét. Nem csak lázmérésre, hanem egyéb hőmérsékletek mérésére is alkalmas. Pl.: bébiétel, fürdetővíz, szoba hőmérséklete.

Kijelzője nagy méretű, világít, így éjszaka, sötétben is nagyszerűen használható és láz esetén piros színűre vált, egyébként zöld fénnyel jelez. Puha tárolótasakkal és tartóházzal csomagolva érkezik a Vásárlóhoz.

Fontos: minden mérést azonos, 5 cm-es távolságból végezzünk!

2 év garancia
Klinikailag tesztelt
Mérési pontosság: +/- 0,2 C°
Mérési idő: 3 mp.
2 db AAA mikroelemmel működik
Fontos! A fenti termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!