Termékek Menü

Medistus Antivirus lágypasztilla méz-citrom 10x

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.816 Ft (1.430 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 0031004278022
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A Medistus Antivirus egy újszerű hatásmechanizmussal rendelkező orvostechnikai eszköz. A Kistosyn® 100 kivonat a benne levő polifenolokkal együtt egy védőréteget képez, amely a garatnyálkahártyán jelenik meg. Ez az akadály, fizikai (mechanikus) védelmet nyújt vírusok és baktériumok ellen, így meggátolja azok behatolását testünk sejtjeibe, valamint ezáltal azok szaporodását is. A gumiarábikum hatóanyag enyhíti a torokkaparást és a száraz köhögést. A fizikai hatásmechanizmusnak köszönhetően rezisztencia felépülése nem lehetséges.

Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Felhasználási területek:

Milyen esetekben lehet használni a Medsitus Antivirus lágypasztillákat?

 • a garat- és szájnyálkahártya természetes védő funkciójának támogatására vírusos és bakteriális fertőzések ellen fizikai akadályképzés révén,
 • az első torokkaparás megjelenésétől,
 • bármilyen eredetű fertőző és gyulladásos légúti megbetegedések megelőzésére, a garatnyálkahártyán kiépülő fizikai (mechanikai) akadályképzés által,
 • torokkaparás és száraz köhögés enyhítésére.

Adagolás, a felhasználás módja és időtartama:

Mikor és milyen hosszú ideig lehet alkalmazni a Medistus Antivirus lágypasztillákat?

 • bármilyen eredetű fokozott fertőzésveszély esetén, már az első torokkaparástól,
 • naponta 3-6 alkalommal (2 óránként) kell egy lágypasztillát a szájban szopogatva elfogyasztani,
 • amennyiben a kezelés megkezdését követő 2-3 napon belül nem tapasztal javulást, vagy a tünetek jelentősen erősödtek (mint pl. 38 fokos láz fellépése), forduljon kezelőorvosához.Mit tartalmaz a Medistus Antivirus lágypasztilla?
 •  
 • Mit tartalmaz a Medistus Antivirus lágypasztilla?
 • A Medistus Antivirus különleges polifenolokban gazdag gyógynövény kombinációt, Kistosyn® 100 kivonatot és gumiarábikumot tartalmaz. A Medistus Antivirus lágypasztilla I. osztályú orvostechnikai eszköz. Hatását és biztonságos ha

  Mit tartalmaz a Medistus Antivirus lágypasztilla?


  A Medistus Antivirus különleges polifenolokban gazdag gyógynövény kombinációt, Kistosyn® 100 kivonatot és gumiarábikumot tartalmaz. A Medistus Antivirus lágypasztilla I. osztályú orvostechnikai eszköz. Hatását és biztonságos használatát a 93/42/EGK irányelv szerint elvégzett vizsgálatok igazolják.

  Medistus_10x_ABRA.jpg

   

  A Medistus Antivirus lágypasztillákkal egy újszerű hatásmechanizmussal rendelkező orvostechnikai eszköz birtokába jutott. A Kistosyn® 100 kivonat a benne lévő speciális polifenolokkal együtt védőréteget képez a garatnyálkahártyán. Ez a réteg fizikai úton védelmet nyújt vírusok és baktériumok ellen, így jelentősen megnehezíti azok behatolását testünk sejtjeibe, valamint ezáltal azok szaporodását is. A gumiarábikum hatóanyag enyhíti a torokkaparást és a száraz köhögést. A fizikai hatásmechanizmusnak köszönhetően rezisztencia felépülés nem lehetséges.

  Figyelmeztetések és adatok az orvostechnikai eszköz felhasználhatóságára vonatkozóan:

  A Medistus Antivirus lágypasztillákat kizárólag a dobozon feltüntetett „minőségét megőrzi” időpontig szabad felhasználni.

  Összetevők:

  Hatóanyag: gumiarábikum, Kistosyn® 100 kivonat
  Egyéb összetevők: maltit, szorbit, tisztított víz, aszkorbinsav, citromsav, aroma, növényi olaj, sztevia kivonat, borsmenta olaj Tartósítószert és színezéket nem tartalmaz. Cukor-, glutén- és laktózmentes. Száraz, hűvös helyen tárolandó.

  Természetes egészségvédelem fokozottan fertőzésveszélyes helyeken.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!