50 év felett

Rendezés:

A C vitamin csepp maga a folyékony vitalitás!

A C vitamin csepp rendszeres fogyasztása számos előnyt tartogat az ön számára. Egyrészt maga a csepp formátum nagyon praktikus és egyben könnyedén kezelhető. A reggeli teáját, gyümölcslevét vagy pohár vizét hatékonyan felturbózhatja a segítségével, de ha úgy érzi magában is a magáévá teheti. Másrészt úgy rúghatja be a nap motorját, hogy azonnal a szervezete számára elérhetővé teszi a megfelelő mennyiségű C vitamint. Erre nemcsak időszakosan van szüksége az emberi testnek, hanem gyakorlatilag folyamatosan. Igaz szünetek tartását is javasolják a szakemberek, különösen akkor, amikor akut probléma nem áll fenn, de az tény és vitán felül áll, hogy ez az a vitamin, amit nem érdemes lespórolnia otthoni gyógyszertárának polcáról.

A gyümölcsök és zöldségek természetes formában tartalmaznak aszkorbin savat, ami így beépülve a szervezetbe támogatja az immunrendszer gördülékeny és hatékony működését. A test ellenállóképessége a betörni kívánó vírusokkal, bacilusokkal szemben így nagymértékben megnő, ami a közérzet javulásához, az erőnlét növekedéséhez vezet. De ha ez így van, akkor mi szüksége lehet a cseppekre? Ha mindezt egyszerűen biztosíthatja pusztán a természet kincseinek segítségével kimerült szervezete számára, akkor miért élne a táplálék kiegészítés lehetőségével? A kérdések egyrészt abszolút logikusak és magától értetődőek, másrészt jogosak, viszont a válasz roppantul egyszerű. A gyümölcsök és zöldségek valóban tartalmaznak értékes vitaminokat és ásványi anyagokat, de most következik a de. De napjainkban már a levegő és talajszennyezettség olyan szintre “fejlődött”, ami konkrétan károsítja a termések minőségét és csökkenti az értékes anyagok koncentrációját. Ez az, amit sehogy sem kerülhet ki, még saját kert esetén sem, mert a levegőjét nem válogathatja meg, s valószínűleg a termőtalajba sem láthat bele.

A C vitamin csepp cseppnyi megoldás!

Vagyis a szervezet számára igenis lényeges biztosítani a C vitamint, mely gyakorlatilag minden területen jótékonyan befolyásolja a test működését. A csepp egyszerűen nagyszerűen és könnyen kezelhető megoldás, mellyel nagymértékben hozzájárulhat jó közérzetéhez és kicsattanó egészségéhez.