Termékek Menü

Bőr, Haj és Köröm

Ekcéma, pikkelysömör, bőr-, köröm- és intim gomba, szemölcs, pattanás, dermatitisz ellenes szerek
Bőrgomba, bakteriális fertőzés
Bőrgomba, bakteriális fertőzés
Az emberi testen, különösen a bőrhajlatokban és a lábujjközökben, gyakran telepszenek meg gombák. A gombás fertőzések megelőzése lenne a cél, de életünk során számos helyen érhet bennünket fertőzés, tehát a kezelésükről sem szabad megfeledkezni.
Herpesz
Herpesz
A herpeszt, vagy más néven ajakherpeszt a HSV-1 vírus okozza és az előfordulása meglehetősen gyakori. Könnyű felismerni, mivel általában piros duzzanat formájában jelenik meg, amelyen hólyagok alakulnak ki az ajkak és a száj körül.
Körömgomba
Körömgomba
A gombás körömfertőzés gyakori, kezelhető betegség, amely akkor jelenik meg, amikor a körömlemezt gomba fertőzi meg. A lábujjkörmöket nagyobb valószínűséggel érinti, mint a kézujj körmöket. A gomba a körmökkel és a bőr külső rétegével táplálkozva növekszik, a körmök és a körmök alatti szövetek károsodását okozva. A körömgomba a köröm fájdalmas és gyakran zavaró elváltozása. A gombás fertőzés a köröm elszíneződését, megvastagodását és lemezes töredezését idézheti elő. Annak is nagy a kockázata, hogy a fertőzés a köröm és a láb egyéb részeire, sőt, akár más egyénekre is átterjed. A gombás köröm nem gyógyul meg magától; tenni kell valamit ellene!
Szemölcs
Szemölcs
A szemölcsök a leggyakrabban előforduló bőrfertőzések közé tartoznak. Szemölcsök fajtái: Közönséges szemölcs Talpi szemölcs Futószemölcs Nemi szervi vírusos szemölcs Lógó szemölcs Uszodaszemölcs Verruca hegyes függöly, kakastarély
Nézet:
Rendezés: