Termékek Menü

Gyntima Hyaluronic hüvelykúp 10x

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.835 Ft (2.232 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 0031004259396
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A hüvelyfal sérülései a védelmi gát meggyengülését eredményezik, elősegítik a kórokozók bejutását, ami hüvelygyulladás kialakulásához vezethet. A hüvely védelmi rendszere számos módon sérülhet. A hormonszint csökkenésével a hüvely falát bélelő hámréteg sejtjei visszafejlődhetnek. A különböző nőgyógyászati diagnosztikus, sebészeti beavatkozások apróbb sérüléseket okozhatnak, de a nemi aktus és a szülés ugyanilyen következményekkel járhatnak.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Problémát okozhat a tampon rendszeres használata, ugyanis a tampon felhelyezése mikrosérüléseket okoz a hüvelyfalon, mivel mechanikailag ledörzsöli a hüvelyhám felületét. A viszkető, szúró érzéssel társuló hüvelyszárazság kellemetlenségeket okozhat nemcsak a magánéletben, de a természetes hüvelyflórát is károsíthatja.

A Fytofontana GYNTIMA hüvelykúp Hyaluronic egyedülálló összetételének köszönhetően segíti a hüvelyi nyálkahártya gyorsabb regenerációját és fokozza a hüvely nedvességtartalmát. A termék hialuronsavat tartalmaz, amely a sejtek közötti szövet egyik alkotóeleme. Speciális szerkezete lehetővé teszi kölcsönhatását más sejtekkel, molekulákkal, így számos biológiai folyamatban fontos szerepet játszik.

A legújabb kutatások a hialuronsav sebgyógyulásban betöltött szerepét vizsgálják, és számos kutatás arra jutott, hogy a hialuronsav alkalmazása támogatja a szövetgyógyulást, javítja és gyorsítja a hámképződés folyamatát. A kúpban lévő hialuronsav feladata a nedves környezet biztosítása.

A hüvely megnövelt nedvességtartalma segíti a sejtek egészséges osztódását, a sérült szövetek újrahámosodását és a hám rugalmasságának megőrzését. A Fytofontana GYNTIMA hüvelykúp Hyaluronic Orvosi zsálya (Salviae officinalis) is gazdagítja, amely gyulladáscsökkentő és antimikrobiális hatásánál fogva tovább fokozza a készítmény jótékony tulajdonságait.

A hüvelykúp tejsav tartalmának köszönhetően, biztosítja a hüvelyt védelmező savköpenyt. Táptalajt képez a vaginális flórában található tejsavbaktériumok számára, ezáltal támogatva optimális szaporodásukat. Ezek a tejsavtermelő sejtkultúrák védenek a káros baktériumok és fertőzések ellen, valamint biztosítják a hüvely természetes biológiai egyensúlyát.

Használati utasítás:

A fytofontana GYNTIMA hüvelykúp Hyaluronic használata a hüvelyhám regenerálása céljából az alábbi esetekben javasolt:

A hüvelyhám sérüléseire:

- szülés után
- nőgyógyászati beavatkozások esetén, amikor sérülhet a hüvelyi nyálkahártya
- tampon rendszeres használata után, amely ledörzsölheti a hüvely falát bélelő hámréteget
- nemi aktus után, amely kisebb sérüléseket okozhat a hüvelyfalon

A hüvelyszárazság okozta irritációra:

- hormonális fogamzásgátlók szedése esetén, melyek a hormonháztartás változásához vezethetnek, ennek következtében pedig hüvelyszárazsághoz
- bizonyos kezelések mellett (pl. sugárterápia)
- egyes gyógyszerek szedése miatt (pl. kemoterápia)
- lelki okokból (pl. stressz, partnerkapcsolati problémák)

Alkalmazás: a panaszok mértékétől függően 10-20 napig 1x1 kúp, lehetőleg este, lefekvés előtt az esti tisztálkodás után.

1. A kúp csúcsánál kezdve bontsa fel a fóliát.
2. A kúpot helyezze fel, mélyen a hüvelyébe.
3. A kúp enyhén szennyezheti a fehérneműt, ezért javasolt tisztaságibetét használata.

Megelőzésképpen, használja a terméket hosszútávon, hetente legalább 2x1 kúpot. A kúra évente többször megismételhető. Idős és mozgássérült emberek a terméket egy másik személy segítségével alkalmazzák. Mellékhatások: a készítmény bármely összetevőjével szemben egyéni túlérzékenység esetén átmeneti, enyhe csípő érzés előfordulhat.

Bármilyen helyi készítmény alkalmazása – különösen ha hosszabb időn át történik – túlérzékenység kialakulását okozhatja; ilyen esetben szakítsa meg a kezelést, és a megfelelő terápia megkezdése érdekében forduljon orvoshoz.

Figyelmeztetés: amennyiben a fytofontana GYNTIMA hüvelykúp Hyaluronic néhány napon belül nem szünteti meg panaszát, szíveskedjék szakorvoshoz fordulni!

Nőgyógyászati műtétek után és terhesség idején a terméket csak az orvos ajánlásával használja! A hüvelykúp esetleges elszineződését a termékben található hatóanyagok okozhatják, amely nem jelenti azt, hogy a termék romlott vagy fel nem használható.

Csomagolás: 10 db hüvelykúp Tárolás: száraz, sötét, hűvös helyen, 10-25°C közötti hőmérsékleten tartandó. Gyermekek elől szigorúan elzárni.

Felhasználható: a csomagoláson jelzett időpontig. Összetevők: PEG 32, Lactosum, Polysorbatum 20, PEG 20, Natrii chloridum, Acidum lacticum, Magnesii sulphas, Proteose pepton, Sodium hyaluronate, Extractum Salviae officinalis, Acidum folicum.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!