Termékek Menü

Floney Mézpasztilla citrom izlandi zuzmó 18x

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.130 Ft (1.677 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 0031004260933
Átlagos értékelés: Nem értékelt
  • Enyhíti a kaparó, száraz köhögést.

  • Csillapítja a köhögési ingert.

  • Megnyugtatja az irritált nyálkahártyát.

  • Csökkenti a gyulladást.

  • Száraz köhögés nélküli, átaludt éjszaka!
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A mézet generációk óta alkalmazzák a megfázás és influenza tüneteinek enyhítésére. Érdemei vitathatatlanok, ám a méz hordozása nem egyszerű feladat. Erre nyújt megoldást a Floney® szilárd méz! Nincsen többé retikülbe ömlő méz, összetapadt iratok és ragacsos lakáskulcsok!Hogyan lehet természetes úton szilárddá tenni a mézet?

A szilárd méz kifejezés hallatán elsőre talán a besűrűsödött méz vagy a fogunkat kitépő törökméz jut eszünkbe. Pedig a szilárd méz valójában egy páratlan magyar innováció eredménye. Lelkes magyar gyógyszerészek 3 és fél éven át tartó kutatásának és fejlesztésének köszönhető az a technológiai újítás, amellyel a folyékony mézből szilárd méz, úgynevezett mézpasztilla hozható létre. Ezáltal nemcsak könnyen kezelhetővé válik a méz, de megőrizhető számtalan jó tulajdonsága is.

Vége a tartósítószerek, mesterséges színezékek, aromák és testidegen anyagok korszakának!

Betegen hajlandóak vagyunk bármit megtenni, hogy kicsit jobban érezhessük magunkat. Akár olyan készítményeket is bevetünk, amelyek szintetikus összetétele nem egyezik elveinkkel. Szerencsére a Floney® mézpasztillával betegen sem kell lemondania természetes gyógymódok iránti igényéről! Hiszen a Floney® termékek 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek.

A Floney® alapelv egyszerű:
csak méz és gyógynövények, semmi más!

Hogyan hat?

A Floney® a tünetek helyén hat. A szilárd méz adja a tökéletes hordozóközeget. A mézpasztilla fizikai védőréteget képez a torok, a garat és a szájüreg nyálkahártyáján. Antibakteriális, antivirális és antifungális hatásának köszönhetően a Floney® termékek védőpajzsként gátolják meg a kórokozók elszaporodását. Sokoldalúsága: torokfertőtlenítés, köhögéscsillapítás, gyulladáscsökkentés, légzéskönnyítés és köptetés.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!