Termékek Menü

Erős fájdalomcsillapító vény nélkül? Felejtse el a kínzó fájdalmat!

A fejfájás kellemetlenségeit mindannyian ismerjük. Frontok, stressz vagy kialvatlanság hatására gyakran jelentkezik a probléma. Ilyenkor a mihamarabbi segítség nélkülözhetetlen, hiszen a fájdalom képes rányomni a bélyegét az egész napra. (Tovább olvasáshoz kattints a címre!)

Erős fájdalomcsillapító vény nélkül is elérhető, így ha nincs idő orvoshoz menni, vagy egyszerűen valami gyors és hatékony megoldásra lenne szükség, akkor a megfelelő készítmény hamar hozzáférhető. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az erős fájdalomcsillapító vény nélkül azonnal megszünteti a fájdalmat. Tény azonban, hogy érdemes utánajárni, milyen egészségügyi probléma állhat az akár rendszeresen visszatérő fájdalom mögött. Nem ritka, hogy valamilyen fertőzés, vírusos, baktériumos megbetegedés okozza a fejfájást. Ilyenkor az immunrendszer erősítése és szükség esetén az orvos felkeresése lehet a jó választás. A női lét természetes velejárójának számító menstruáció szintén sokszor okoz alhasi fájdalmakat, derékfájást és fejfájást.

Ezek a tünetek leginkább hatékonyan kifejezetten azokkal a készítményekkel orvosolhatóak, amelyek menstruációs panaszokra lettek kifejlesztve. Sokat tehetünk a megfelelő gyógyteák fogyasztásával is, így a cickafark, a kamilla is jó választás lehet. Az erős fájdalomcsillapító vény nélkül fogfájás esetén legalább olyan jó szolgálatot tehet, mint akkor, ha a frontok hatására alakul ki migrénes fejfájás. Fontos tudni, hogy a fájdalom rendszerint arra hívja fel a figyelmet, hogy valami nem működik optimálisan a szervezetben. Néha már az is segítséget nyújthat, ha a szervezet számára szükséges mikrotápanyagokat a megfelelő formában pótoljuk. A Béres vitaminjai segítségével például hatékonyan gondoskodhatunk a vitamin és ásványi anyag bevitelről, így ha étkezésünkkel nem lenne megoldható ez, akkor sem fognak hiánybetegségre utaló tünetek kialakulni. Az erős fájdalomcsillapító vény nélkül ugyan egyfajta segítséget nyújthat, de ha hosszú időn keresztül fennállnak a panaszok, akkor mindenképpen megéri szakemberhez fordulni azokkal.