Termékek Menü

Cralex kemény kapszula (Carbo medicinalis) 25x

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.251 Ft (1.191 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 0031002144577
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A gyógyászatban az egyik legrégebben alkalmazott anyag a szén. Ez a hatóanyaga a Cralex® kapszulának is, mely hatásos és kíméletes szer hasmenés ellen.
 

A Cralex® kapszulában jelenlévő aktív szén mintegy szűrőként fejti ki hatását szervezetünkben: magához vonzza a bélcsatornában jelenlévő káros anyagokat, megköti azokat, melyek azután a széklettel távoznak. Hatásossága nagy megkötőképességében rejlik, ugyanis 1 gramm aktív szén fajlagos felülete mintegy 2 teniszpálya területének felel meg. A gyomorba kerülő kapszula tartalma finom porrá esik szét, és nagyon rövid idő alatt megköti a szervezetben talált toxinokat és baktériumokat. Így a mérgező anyagok gyorsan kiürülnek, a panaszok pedig megszűnnek.

Ugyanakkor a Cralex® kapszulában található aktív szén a gyomorból nem szívódik fel, tehát a mérgező anyagok nem juthatnak be a vérkeringésbe. Ezért szedése biztonságos, szinte mellékhatások nélküli. Leggyakrabban csupán a széklet feketés elszíneződése jelentkezik mellékhatásként.

A Cralex® megállítja a káros anyagok okozta hasmenést, tisztítja a bélrendszert és enyhíti hasmenéses tüneteket. Az akut hasmenés Cralex®-szel, diétával és sok folyadékkal eredményesen kezelhető.

Használja a Cralex® kapszulát, az EGIS készítményét, mely természetes úton, hatásosan küzdi le a hasmenéses megbetegedéseket.
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!