Termékek Menü

Corsodyl alkoholmentes szájöblögető oldat 300ml

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.197 Ft (1.730 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 0031090392430
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Corsodyl® javallott szájsebészeti beavatkozás utáni használatra, mert klórhexidint tartalmaznak, ami egyrészt elpusztítja a baktériumokat, másrészt elősegíti egy olyan védőréteg kialakulását, amely távol tartja a szájban lévő baktériumokat. Baktériumölő hatása miatt a Corsodyl® gyorsítja a gyógyulási folyamatot a szájsebészeti beavatkozás után.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

MIÉRT ÉRDEMES CORSODYL®-T HASZNÁLNI SZÁJSEBÉSZETI BEAVATKOZÁS UTÁN?

Ha súlyosabb gingivitisben vagy periodontitisben szenved, előfordulhat, hogy periodentális szájsebészeti beavatkozásra lesz szüksége. Ezzel kezelhetők a fogínyprobléma következtében a fogai és az ínye között kialakult mély tasakok. Dentális szájsebészeti beavatkozásra is szüksége lehet, ha ki kell húzatni egy fogát, vagy ha fogimplantátumot szeretne. Az ilyen jellegű szájsebészeti beavatkozás érintheti vagy károsíthatja az ínyt. 

Minden szájsebészeti beavatkozás sikere részben azon múlik, hogy sikerül-e csökkenteni a szájban lévő baktériumok mennyiségét, különösen a seb körül vagy ott, ahol megsérült az íny. A fogorvos ezért javasolhatja, hogy szájsebészeti beavatkozás után Corsodyl® segítségével segítse az íny gyógyulását.

HOGYAN SEGÍTHETI A CORSODYL® A GYÓGYULÁST?

Corsodyl® javallott szájsebészeti beavatkozás utáni használatra, mert klórhexidint tartalmaznak, ami egyrészt elpusztítja a baktériumokat, másrészt elősegíti egy olyan védőréteg kialakulását, amely távol tartja a szájban lévő baktériumokat. Baktériumölő hatása miatt a Corsodyl® gyorsítja a gyógyulási folyamatot a szájsebészeti beavatkozás után.

Különösen a szájsebészeti beavatkozás utáni első héten hasznos, amikor a seb gyulladt, és túl fájdalmas lenne fogkefével fogat mosni, vagy amikor nem szabad a varratokhoz érni. Corsodyl® 0,2 % szájöblögető oldattal történő napi kétszeri öblögetés gyógyulás közben is segít tisztán tartani a szájüreget.

Szájsebészeti beavatkozás után Corsodyl®-t csak rövid távú kezelésként, a fogorvos utasításainak megfelelően használjon.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!