Termékek Menü

Bradolife fertőtlenítő szappan pumpás 250ml

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.369 Ft (1.078 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 0031090374627
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bőrfertőtlenítésre, higiénés kézfertőtlenítésre alkalmazható.

Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Otthonunkban rendszerint nem szükséges professzionálisan steril környezetet kialakítani. Egyes esetekben azonban nem árt fokozottan figyelni a higiéniára. A BradoLife pumpás fertőtlenítő spray-k kiválóan alkalmasak keze és bőre higiéniás fertőtlenítésére otthoni körülmények között is, ha az átlagos tisztaságnál többre vágyik.

Mikor ajánlott a BradoLife pumpás fertőtlenítő spray?

A BradoLife pumpás fertőtlenítő spray használata javasolt mindahányszor, amikor kiemelten fontos a bőr, illetve a kéz szakszerű fertőtlenítése:

  • Injekció (pl. cukorbetegek esetén inzulin) beadásakor fennálló fertőzésveszély megelőzésére kötelező a bőrfertőtlenítés.
  • Újszülött látogatásakor, amikor veszélyes baktériumok kerülhetnek a gyerekre a látogatók kezéről, nem árt az extra óvatosság.
  • Tetoválás során, illetve tetoválások otthoni kezelésére szolgáló fertőtlenítési, gyulladáscsökkentő megoldás.
  • Kiemelt törődést igénylő élethelyzetek kapcsán, ha különösen fontossá válik a testfelület megtisztítása, a pumpás fertőtlenítő spray professzionális színvonalú, megnyugtató biztonságot képes nyújtani.

BradoLife, a szakszerű választás

Az egészségügyi dolgozók munkaköre megköveteli a leghatásosabb fertőtlenítőszerek használatát. Ezért az ő döntéseikre irányadóként tekinthetünk ezen a téren. A BradoLife termékcsaládot a Brado márka kórházi felhasználásának tapasztalataira alapozva hoztuk létre, miután ezek a termékek remekül helyt álltak a magas fokú higiéniát igénylő környezetben.

A BradoLife hatásának megbízhatóságát mi sem támasztja alá jobban, mint az, hogy a Brado termékeket 30 éve kiváló eredményekkel használják az egészségügyben. Ezen tapasztalatokra építve kerültek kifejlesztésre a lakossági felhasználásra optimalizált termékek. Ezért alapos oka van rá, hogy Ön is bizalmat szavazzon a BradoLife-nak!

Bármikor szükségessé válhat, hogy otthoni körülmények között is profi szinten gondoskodjon a bőre és/vagy a keze higiéniájáról. Legyen felkészülve! Keresse a BradoLife pumpás fertőtlenítő sprayt a higiéniai termékekkel jól felszerelt üzlethálózatokban – vagy érdeklődjön közvetlenül az elérhetőségeinken!

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!