Termékek Menü

Bonolact Pro+Generál tápszer kapszula 30x

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.321 Ft
4.999 Ft (3.936 Ft + ÁFA)
Az akció időtartama:
2020. 10. 20. - 2020. 12. 20.
Cikkszám: 0031090396889
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A készítmény magas számban tartalmaz bélazonos baktériumokat, aminek köszönhetően természetesen és hatékonyan  regenerálja a bármi okból elpusztult vagy sérült bélflórát.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Hatását tudományos vizsgálatok eredményei és több éves felhasználási tapasztalat igazolja.

A készítmény rendszeres fogyasztása kedvező hatással van az emésztőrendszerre és az immunrendszerre, ezáltal az egészségre. Hatékonysága függ az egészségi állapottól, kortól, szociális helyzettől, étkezési szokásoktól és az egyéni hozzáállástól.

Bizonyított hatásaik a következők:

mérsékli az antibiotikumok okozta hasmenéses tüneteit, 

helyreállítja az elpusztult bélflórát,

megelőzi az utazási hasmenés előfordulását,

enyhíti az időskori székrekedés és hasmenés okozta panaszokat,

csökkenti a heveny vírusos hasmenés és gyulladásos bélbetegségek tüneteit,

jótékonyan befolyásolja a bélflóra és az immunrendszer működését, így enyhíti az allergiás eredetű bőrbetegségek tüneteit.

Mi a Re+general?

A bármi okból sérült - pl. antibiotikum kúra, bélgyulladás, kemoterápia, akut hasmenés - bélflóra regenerálására képes, speciális tulajdonságú, élő probiotikus baktériumokat - Lactobacillus acidophilus LA-5R, Bifidobacterium BB-12R - rendkívül nagy számban tartalmazó probiotikum.

Mi a készítmény hatóanyaga?

43,20-62,90 mg élő probiotikus hatású baktériumok: min. 5x109 Lactobacillus acidophilus LA-5R és min. 5x109 Bifidobacterium BB-12R / kapszula.

Mit tartalmaz még a kapszula?

Segédanyagai: vízmentes glükóz, burgonyakeményítő, mikrokristályos cellulóz és magnézium-sztearát. Kapszulahéj: zselatin, titán-dioxid.

Milyen esetben ajánlott a Re+general szedése?

A bélflóra regenerálására, elsősorban az antibiotikum kúra kezelések alatt és után, valamint a kemo- és sugárterápia befejezése után javasolt.

Mikor nem szabad a készítményt alkalmazni?

A készítmény bármely összetevőjével szembeni egyéni túlérzékenység, valamint az immunrendszer zavarai (pl. HIV-fertőzés) esetén nem javasolt a fogyasztása.

Szedhetik-e a Re+general kapszulát a gyerekek is?

A Re+general kapszula aktív és nem aktív alkotórésze biztonságos a gyerekek számára. Fogyasztását a vegyes étrendre történő átállást követően javasoljuk. Ennél korábban csak akkor ajánljuk, ha a gyermek antibiotikumos kezelésben részesül. Ekkor a kapszula használata előtt kérje ki a gyermekorvos véleményét!

Várandós- és szopatatós anyák szedhetik-e a kapszulát?

Ezen az élethelyzetekben a készítmény szedhető.

Mit kell tudni a szedés megkezdése előtt?

A készítmény kis mennyiségű glükózt tartalmaz, ezért ritka, örökletes anyagcserezavarban - glükóz-galaktóz malabszorpcióba - szenvedő betegeknek nem ajánlott a szedése.

Tejcukor érzékenyek fogyaszthatják. A tejfehérje allergiában szenvedők kérjék ki kezelő orvosuk véleményét.

Szedhető-e a Re+general más gyógyszerek mellett?

A Re+general nem rendelkezik szisztémás hatással, ugyanakkor nem ismeretes, hogy más gyógyszerek hatásosságát csökkentené. Azonban egyes gyógyszerek (pl. antibiotikumok) gátolhatják ezen bektériumok növekedését, illetve elpusztítják azokat. Így a Re+general alkalmazása főleg antibiotikum kúra alatt a gyógyszer bevétele után 3 órával ajánlott.

Hogyan és mikor kell a Re+general kapszulát alkalmazni?

Napi 2x1 kapszula étkezés közben, folyadékkal. A bélflóra hatékony regenerálása érdekében ajánlott a doboz teljes tartalmának elfogyasztása.

Előfordulhat-e mellékhatás a Re+general alkalmazása során?

A készítmény kúraszerű fogyasztásának mellékhatása nem ismeretes. A rendszeres fogyasztás első napjaiban a készítményre érzékenyebb egyéneknél enyhe puffadás figyelhető meg. Ha nem várt hatást észlel, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

Mennyi ideig szedhető a Re+general kapszula?

A Re+general alkalmazása nem okoz függőséget, hosszan tartó használata során mellékhatás megjelenése nem ismert így használatának nincs időbeni korlátja.

Miért fontos az egészséges bélflóra?

Bizonyított, hogy a rendkívül érzékeny "láthatatlan szervünk" a bélflóra összetétele és az emberi egészség között igen szoros a kapcsolat. Nem közömbös, hogy szervezetünk "konyhájában" a vastagbélben milyen természetű biokémiai folyamatok zajlanak. A káros anyagcsere termékeket termelő rothasztó mikróbák tartós túlsúlya kellemetlen tüneteket, rossz közérzetet, az immunrendszer gyengülését, végső sorban, pedig egészségkárosodást okozhat.

Hogyan kell tárolni a terméket?

Legfeljebb 25 °C-on tárolandó, eredeti csomagolásban, jól lezárt kupakkal.

Gyermekek elöl elzárva tartandó.

Csomagolási egységek: 30 db.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!