Termékek Menü

Betadine folyékony szappan 120ml

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.567 Ft (1.234 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 0031090041727
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kézfertőtlenítő szer.

Betadine Folyékony szappan

A Betadine folyékony kézfertőtlenítő szappan széles antimikrobiális spektrummal rendelkező kézfertőtlenítőszer, mely alkalmas higiénés kézfertőtlenítés céljára. A készítmény 7,5 mg/ml szabad aktív jódot, mint dezinficiens hatóanyagot tartalmaz.
 
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, szelektív virucid, protocid.

Alkalmazása:
A Betadine folyékony kézfertőtlenítő szappant mindig töményen, hígítatlanul kell alkalmazni.

Higiénés kézfertőtlenítés:
A kezeket és az alkarokat folyó, meleg csapvízzel benedvesítjük, majd az egyik tenyérbe 5 ml Betadine folyékony kézfertőtlenítő szappant adagolunk. Ezt a kezeken és az alkarokon egyenletesen eldörzsöljük. Szükség esetén további víz hozzávételével habot képezve legalább 1 percig alapos kézmosást végzünk. Az egy perc letelte után folyó, meleg csapvízzel a kezeket és az alkarokat alaposan öblítsük le.

Figyelmeztetés:
Érzékeny bőrű személyeknél ritkán és átmeneti jelleggel bőr-irritációk léphetnek fel, ezért a Betadine folyékony szappan rendszeres használata előtt végezzenek próba bemosakodást. A Betadine folyékony szappan más fertőtlenítőszerekkel együtt nem alkalmazható. Ügyeljünk arra, hogy a Betadine® folyékony szappan szembe ne kerüljön.

Ellenjavallat:
Jódérzékenység, hyperthyreosis. A terhesség 3. hónapjától, szoptatás alatt és csecsemőknél alkalmazása kerülendő, csak állandó orvosi ellenőrzés mellett, egyéni mérlegelés alapján lehetséges. Kérjük, használat előtt olvassa el a dobozban elhelyezett részletes alkalmazási előírást! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!