Termékek Menü

Baby Bruin okos mellszívó

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
22.719 Ft (17.889 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 0031004279776
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Könnyen kezelhető okos elektromos mellszívó akkumlátorral, éjszakai fénnyel, BPA mentes széles szájú cumisüveggel és etető cumival, érintőképernyős kijelzővel, töltő adapterrel, memóriával, időmérővel, stimuláló masszázs funkcióval.

9 erősségi fokozat.

Egészségpénztári kártyával elszámolható.

Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

BabyBruin okos elektromos mellszívó BPA mentes széles szájú cumisüveggel és etető cumival, érintőképernyős kijelzővel, töltő adapterrel.

Beépített újratölthető akkumulátorral működik, kompakt kialakítású. A mellszívó akkumulátora USB aljzatról is és 230 V háztartási hálózatról is tölthető a mellékelt töltőkábellel. A töltéshez használható minden USB kivezetésű eszköz, például számítógép, laptop, power bank, gépkocsiban kiépített aljzat, USB kivezetéssel ellátott háztartási hálózati dugaszoló aljzat vagy hosszabbító.

A mellszívó használható az ergonomikus kialakítású mellszívó készülékkel is és leválasztva is. Ekkor a szívófejes cumisüveget a mellszívóval egy mellékelt szilikon csővel kell összekötni és fejéskor csak a szívófejes cumisüveget kell tartani.

A mellszívón összesen 27 különböző módozat állítható be. Stimuláló masszázs a fejés előkészítésére, fejés és intenzív fejési módok melyek mindegyike 9-9 erősségi fokozatban állítható. Éjszakai fénnyel, időmérővel, intelligens memória chippel.

A lefejt tej a mellékelt cumisüveggel rögtön felhasználható. A felesleges tej rövid ideig hűtőgépben, hosszabb ideig fagyasztószekrényben tárolható. A fagyasztószekrényben történő tároláshoz használja a BabyBruin tejtároló zacskót!

Kompakt, ergonomikus kialakítású, könnyen tisztántartható, kényelmesen használható, különböző forrásokból tölthető, rendkívül halk készülék. A sokrétű beállítási lehetőségeknek köszönhetően minden felhasználó be tudja állítani a számára legkomfortosabb szívási teljesítményt.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!