Termékek Menü

Apranax Dolo 100 mg/g gél 150g

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.504 Ft (3.337 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 0031004277017
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Az Apranax Dolo gél izom- és ízületi fájdalom, valamint valamint csont-ízületi gyulladás lokális kezelésére javallott. Hatékonyan csökkenti a gyulladást és csillapítja a fájdalmat. Az alkalmazása következtében a fájdalom és a duzzanat csökken, a fizikai kellemetlenség oldódik. Mentol és etanol tartalmának köszönhetően az Apranax Dolo gél lokálisan hűtő és fájdalomcsillapító hatást fejt ki.

Naproxen hatóanyagú vény nélkül kapható gyógyszer.

Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Az Apranax Dolo gél formájú gyógyszer. Naproxén hatóanyagot tartalmaz 100 mg/g mennyiségben. Nem-szteroid, gyulladáscsökkentő gyógyszer, fájdalomcsillapító hatású gél, lokálisan alkalmazzák a bőrön. Alkalmazása következtében a fájdalom és a duzzanat csökken, a fizikai kellemetlenség oldódik, kellemes hűvös érzés keletkezik a bőrön.

Milyen probléma esetén alkalmazható?

– izom- és ízületi fájdalom,
– csont-ízületi gyulladás (oszteoartritisz).

Tudnivalók az alkalmazás előtt

Az Apranax Dolo gél fokozott elővigyázatossággal alkalmazható
– ha allergiás reakció (bőrkiütés, bőrpír, viszketés) előfordult nem-szteroid gyulladás-csökkentőkkel történő kezelés során;
– hosszútávú, nagy bőrfelületen történő alkalmazáskor, mert szisztémás mellékhatások előfordulhatnak.
Ha a fent említett reakciók közül bármelyik előfordulna, a gyógyszer alkalmazását abba kell hagyni.
Nem alkalmazható 3 éves kor alatt, illetve a hatóanyaggal/segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén.

Hogyan kell alkalmazni?
Ha az orvos másképp nem rendeli – a gélt a következőképpen alkalmazzuk: a bőrre felvitt mennyiség a sérült területtel arányos legyen (általában ajánlott 4 cm hosszú gélcsík). Felvitel után szét kell kenni az érintett területen és felszívódásig gyengéden masszírozni. Naponta 4-5-ször javasolt alkalmazni, néhány órás időközönként. Bekötni, lefedni nem szükséges. Az alkalmazást követően kezet kell mosni.
Az Apranax Dolo gél folyamatos alkalmazása nem ajánlott néhány hétnél hosszabb időszakra (általában 4 hét). Ha a fájdalom és a duzzanat nem csökken, vagy erősödik egy hetes kezelést követően, akkor ezt jeleznie kell orvosának. Bőrpír és bőrirritáció esetén hagyja abba a gyógyszer alkalmazását a reakció megszűntéig, ellenkező esetben forduljon orvosához.
Ha a termék használatával kapcsolatban bármilyen egyéb kérdése van, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!