Termékek Menü

Air7 vitamin tabletta dohányzóknak 30x

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
7.973 Ft (6.278 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 0031004278846
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Komplex támogatás a tüdőnek
1.Magasfokú védelem a lég­zőszervi megbetegedéseket okozó baktériumok ellen a tüdő vitalitásának fokozásával.
2.Antioxidánsok a légutakat irritáló szabad gyö­kök ellen,  így nagymértékben csök­kentik a tápanyagok elégetésekor és az anyagcsere kapcsán keletke­ző veszélyes vegyületek koncentrá­cióját.
3.Növeli a tüdő oxigénfelvevő kapacitását így fokozza a szervezet oxigénellátását ezzel segítve, hogy az oxigén gyorsabban eljusson a test minden részéhez.
4.Fokozza a tüdő ellenállást a fáradtsággal szemben, növeli a sport-teljesítmény, ezáltal az idegrendszerünket is ionizálja csökkentve a depresszióra való hajlamosságot.
5.Erősíti az immunrendszer működését és a szervezet ellenálló képességét szabályozza, mellyel segíti a tüdőt a különféle betegségekkel szemben.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Kínai Hernyógomba, avagy latin nevén Cordyceps Sinensis, számos tudományosan is igazolt tulajdonsággal rendelkezik, melyeket most egy csokorba szedtünk! Méltán az egyik legismertebb és legközkedveltebb gyógygombánk. Természetes antibiotikumnak is szokták hívni kiváló hatása miatt, de a sportolók is imádják!

Immunrendszer

Ez a gomba elősegíti az immunrendszer működését és a szervezet ellenálló képességét,

Daganatok

Kínai és Japán kutatók vizsgálták a Cordyceps sinensis rákos daganatokra gyakorolt jótékony hatásait. Japán kutatók szerint növeli az immunrendszer működését és ezáltal a szervezet ellenálló képességét a rákos sejtekkel szemben. Állításukat egérkísérletekkel bizonyították.

Szív

A Kinai hernyógomba javíthatja a szív működését. Több tanulmány is arra az eredményre jutott, hogy ez a gomba csökkenti a szívritmus zavarokat is.

Koleszterin

Segíthet a koleszterinszint normalizálásában. Négy tanulmány azt mutatta, hogy képes az összkoleszterin szintet 10-21%-kal.  A trigliceridet 9-26%-kal csökkenteni, ugyanakkor a jó koleszterint (HDL-koleszterin) 27-30%-kal növelni.

Légzés

Javíthatja a légzésfunkciót. Számos tanulmány igazolja, hogy képes enyhíteni számos légzéssel összefüggő betegséget (pl. a krónikus hörgőgyulladás, vagy az asztma).

Fizikai teljesítőképesség

Csökkenti a fáradtságot, növeli a fizikai teljesítőképességet, az ATP szintézist. Ez a gomba képes lehet a sejt szintű energiát (ATP/IP hányados) drámaian növelni (akár 55%-kal), akár 40%-kal növelheti a sejt szintű oxigén felvételt, védi szervezetünket a káros szabad gyökökkel szemben.

További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!