Termékek Menü

acetocaustin oldat szemölcsre

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.728 Ft (2.935 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 00311090177433
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Az Acetocaustin savas hatóanyagú (monoklór-ecetsav) szemölcs eltávolító orvostechnikai eszköz.

Az Acetocaustin oldta szaruoldó ecsetelő. Triklórecetsavat tartalmaz. Feloldja a vírussal fertőzött sejteket, mely immunreakciót indít el a bőrben, majd gyulladáshoz, majd gyógyuláshoz vezet. Az elhalt felső részt naponta kíméletesen kell eltávolítani erre a célra szánt fertőtlenített eszközökkel

Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Az Acetocaustin oldat használata:

A kezelés megkezdése előtt a szemölcs körüli egészséges bőrfelületet kenje be vastagon jól tapadó, viszkózus kenőccsel (például vazelinnel vagy cinkpasztával), hogy megvédjük az Acetocaustin maró hatásától. Ezt követően az applikátorral vigyen fel egy kis mennyiségű Acetocaustint a szemölcs felületére és hagyja megszáradni. Egy hét alatt a szemölcs felső felülete feloldódik és a keletkező var egy tapasz segítségével könnyen eltávolítható. A készítmény csak a szemölcs felső rétegét oldja, így előfordulhat, hogy a kezelést meg kell ismételni – amíg a szemölcs teljesen el nem múlik.

ADAGOLÁS

Az Acetocaustinnal csak rövid kezelési idő szükséges. A javasolt, heti egyszeri alkalmazás betartása mellett a szemölcs maximum 5 hét alatt eltávolítható. A szemölcs körüli egészséges bőrt a kezelés előtt jól záró kenőccsel (pl. vazelinnel, cinkpasztával) jól be kell kenni. A spatulával egy kis pöttynyi Acetocaustint kell tenni a szemölcsre. Mivel az oldat erős sav, csak a szemölcsre szabad kenni és megszáradni hagyni. Egy hét alatt a monoklór-ecetsav feloldja a szemölcs felső rétegét, a feloldott var ragtapasz segítségével eltávolítható. A sav csak a szemölcs legfelső rétegét tudja feloldani, ezért a kezelést mindaddig ismételni kell, amíg a szemölcs teljesen el nem tűnik.


A közönséges szemölcsök otthoni kezelésére  ajánlott.
 

FIGYELMEZTETÉS!
 
Az arcon vagy a nemi szervek tájékán található szemölcsöket kizárólag orvos kezelheti.

ALKALMAZÁS

Alkalmazása 
gazdaságos és kényelmes – mindössze hetente 1x
Hatékony készítmény: 5x-i alkalmazás elegendő a szemölcsök teljes eltávolítására
Egyszerűen és könnyen
 felvihető az aplikátor segítségével
Fájdalom és hegesedés mentesen 
távolítja el a szemölcsöket

Egészségpénztári számlára megvásárolható készítmény (orvostechnikai eszköz).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!