Termékek Menü

A multivitamin gyerekeknek egész évben stabil alapot jelenthet!

A multivitamin gyerekeknek komplex megoldást kínál a szervezet folyamatos roborálására, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy az őszi, téli hónapok ne jelentsenek kihívást a legyengült immunrendszer számára. (Tovább olvasáshoz kattints a címre!)

 

Ahhoz, hogy a test védőbástyái erősek maradjanak, nélkülözhetetlen az állandó támogatás, vagyis egyáltalán nem elegendő kizárólag a tél közeledtével gondoskodni az optimális vitaminpótlásról. Sokan vélik így, lévén ebben az évszakban merül ki a leginkább látható módon a szervezet, ám valójában maga a folyamat nem a tél beköszöntével, sokkal inkább a nyár búcsúzásával kezdődik. Tény, hogy ennek a kicsúcsosodása valóban az őszi periódusra tehető, de a fentiekből jól látszik, hogy a prevenció elengedhetetlen, s a megelőzést nem elégséges akkor elkezdeni, amikor már baj van.

A gyermekek szervezete különösen ki van téve a bacilusok, vírusok támadásainak, lévén közösségben töltik napjaik nagy részét. Óvodában gyakoribbak a megbetegedések, hiszen a hozzászokás tetemesebb időt vesz igénybe, de az iskolaévek is bőven tartogatnak gyengélkedős szakaszokat. Nyilván mindent nem lehet kikerülni, s talán nem is kell, főleg hogy az immunrendszer fejlődéséhez, erősítéséhez annak edzése is hozzátartozik, tehát jó, ha egyes anyagokkal szemben antitesteket termel, s megjegyzi azokat, így a későbbiekben már nem okozhatnak negatív meglepetéseket. De ettől függetlenül a vitaminpótlás prioritást élvez, különösen, ha a gyerkőcök táplálkozás tekintetében nem igazán tesznek hozzá a cél eléréséhez. Zárójeles információ, hogy a napjainkban kapható gyümölcsök, zöldségek vitamin és ásványi anyag tartalma nem optimális ahhoz, hogy önmagukban képesek legyenek ideálisan táplálni a test helyes működését. Tehát kiegészítésre így is, úgy is szükség van.

A multivitamin gyerekeknek hatékony immunrendszer erősítést jelent!

Több kiszerelés és formátum közül válogathat annak megfelelően, hogy gyermeke melyik készítményt preferálja. Az ízletes rágótabletták például óriási népszerűségnek örvendenek, szinte nassolásnak számítanak, azaz semmiféle nehézséget nem okoz a bevételük, míg a hagyományos kapszulák nem egyszer generálhatnak fejfájást, lurkónak és szülőnek egyaránt.

Tartalomhoz tartozó címkék: multivitamin multivitamin gyerekeknek